The rainbow is the dream of childhood. The rainbow is the bloom of youth. The rainbow is the longing for everyone to rain and clear. Let the rainbow digital candle accompany you for a happy birthday party! !!

Nyedhiyani lilin cake ulang tahun pelangi sing warni kanggo dekorasi pesta

Pelangi minangka idaman saka bocah. Pelangi minangka mekar kanggo pemuda. Pelangi kasebut kepengin banget kanggo kabeh udan lan cetha. Lilin lilin digital pelangi ngancani sampeyan kanggo pesta ulang taun sing seneng! !!
Golden digital birthday candles are made of high-quality raw materials, non-toxic and smoke-free, and longer candle holders can greatly reduce the occurrence of accidents. Golden birthday candles are more luxurious and add joy to your birthday party.

Lilin kue ulang tahun digital digital

Lilin ulang taun digital emas digawe saka bahan mentah sing bermutu, ora beracun lan bebas asap, lan sing duwe lilin maneh bisa nyuda kedadeyan kecelakaan. Lilin ulang tahun emas luwih mewah lan nambah kabungahan pesta ulang tahune.

KANGGO KAMU KANGGO

TENTANG US

Hebei Seawell miwiti bisnis Lilin internasional wiwit taun 2005. Lan kita duwe pabrik Lilin dhewe ing kutha Tianjin lan Kutha Qingdao, sing wis lulus ISO9001. Lan Produk bisa entuk sertifikat CE lan ROHS, Ana luwih saka 400 buruh trampil lan pengawas nyambut gawe ing bengkel 20000 meter persegi. Output pabrik yaiku 100 kontaner saben wulan lan maksimal yaiku 115 kontes ing wulan Oktober 2008. luwih saka 90% pesenan bisa rampung sajrone rong puluh dina ..

SUBSCRIBE